Naailes / tekenles lingerie:

Je eigen lingerie naaien. Het lijkt heel moeilijk, maar met de juiste basistechnieken, gaat het je zeker lukken. Als je eenmaal het juiste patroon hebt, dan heb je voor altijd een passende set.

Loop je er ook elke keer tegenaan dat je zelfgemaakte bh of slip net niet zo lekker zit zoals je zou willen. Lukt het je niet om het patroon aan te passen. Of vind je het nog lastig om de juiste maat te kiezen? Wil je een keer een ander model bh, slip of badkleding uitproberen?

Het maakt niet uit of je nu een beginner bent of al wat gevorderd bent. Iedereen is van harte welkom en werkt op zijn eigen tempo en niveau.

 

Bij ons geen workshops of cursussen. Aan de hand van je niveau , tempo en de tijd die je thuis besteedt aan je project bepaal je zelf hoe lang je erover doet en hoeveel lessen je nodig hebt voordat je project af is en je tevreden bent. De lessen moeten voornamelijk gezellig en creatief zijn.

 

De lessen zijn elke woensdagavond van 18.30 tot 21.00 uur.

Locatie: Krugerstraat 21, 4158CB Deil

Kosten: les van 2,5 uur is € 30,00

Er is plek voor maximaal 4 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

 

Wat is er allemaal mogelijk;

* welke materialen heb je nodig om lingerie te maken
* hoe kies je de juiste maat ( maten opmeten)
* verschillen in patronen van zowel slips als bh’s
* patronen aanpassen op je eigen maten
* patroon tekenen op je eigen maten
* andere modellen van bh of slip proberen
*pasvorm correcties

 

Wil je meer informatie of wil je een keer een proefles meedraaien, neem dan contact op via mail; info@bandenkant.nl of telefoon; 0622046744