Welkom op de site van Band en Kant.

Maak je klaar om de wereld van het zelf maken van je eigen lingerie te betreden!

Hallo daar, ik ben Petra Edelbroek, een gepassioneerde naailiefhebber en de trotse eigenaar van Band en Kant, dé online winkel voor alles wat je nodig hebt om je eigen prachtige lingerie te maken!

Ik heb een onverzadigbare passie voor naaien, en inmiddels een schat aan kennis verzameld. Ik heb verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd om mijn vaardigheden in het maken van lingerie naar een hoger niveau te tillen. Van het selecteren van de fijnste materialen tot het creëren van prachtige ontwerpen, ik ken de ins en outs van het lingerievak als geen ander. Ook ik heb jarenlang gezocht naar de juiste pasvorm en door veel te oefenen met verschillende patronen, deze weer aan te passen aan mijn maten uiteindelijk gekomen tot een goed draagbaar model. Toch vind ik het nog steeds leuk om andere patronen uit te proberen om te kijken of het toch nog beter kan 🙂 

Wat begon als een simpele hobby, is nu uitgegroeid tot Band en Kant, een webshop die alles biedt wat je nodig hebt om je eigen lingerie te maken. Van delicate kanten stoffen tot soepel elastiek en handige fournituren, je vindt het allemaal in mijn uitgebreide assortiment.

Naast mijn passie voor lingerie, heb ik ook een fulltime baan. Ik weet het, ik jongleer met mijn naald en draad én mijn andere verantwoordelijkheden! Maar mijn liefde voor naaien en het creëren van prachtige lingerie heeft me altijd de energie en voldoening gegeven die ik nodig heb om beide werelden te balanceren.

Dus, als je droomt van het maken van je eigen unieke lingerie, dan ben je bij Band en Kant aan het juiste adres. Of je nu een ervaren naaister bent of net begint, mijn webshop biedt alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en de perfecte lingerie te creëren. Ontdek de mogelijkheden bij Band en Kant, waar passie en ambacht samenkomen, één steek tegelijk!

Creatieve groet, 

Petra Edelbroek 

Band en Kant

Petra Edelbroek
Eigenaar